Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

B2B СУПЕРИОР ПАКЕТ - ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ

Заштедете ги вашите пари и време со користење на супериор пакетот.

Предности:

  • Едноставно следење на Вашите трошоци: Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи.
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него.
  • Опционално користење на услугата СМС известување.
  • Промотивно користење на Лифт кредит, без провизија за одобрување, за корисниците на B2B пакетите на Охридска Банка.


Вклучени производи во пакет B2B СУПЕРИОР
Трансакциска сметка - месечно одржување
VISA бизнис дебитна картичка
MasterCard бизнис кредитна картичка
OBSGNet електронско банкарство
СМС известување (опционален производ)

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: