Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

B2B СМАРТ ПАКЕТ - ЗА СЕКОЈДНЕВНИТЕ ПОТРЕБИ

Сеопфатни пoнуда на банкарски услуги за секојдневно банкарство во еден пакет согласно вашите бизнис потреби.

Предности:

  • Едноставно следење на Вашите трошоци: Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи.
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него.
  • Опционално користење на услугата СМС известување.
  • Промотивно користење на Лифт кредит, без провизија за одобрување, за корисниците на B2B пакетите на Охридска Банка.


Вклучени производи во пакет B2B СМАРТ
Трансакциска сметка - месечно одржување
VISA бизнис дебитна картичка
OBSGNet електронско банкарство
СМС известување (опционален производ)
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: