Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Сметки

Денарски и девизни сметки за извршување на сите финансиски трансакции.

Дознај повеќе

Картички и
пос терминали

Плаќајте со бизнис картичките за правни лица и искористете ги предностите од инсталација на POS терминал од Охридска банка на вашето продажно место.

Дознај повеќе

ЕЛЕКТРОНСКО
Б@НКАРСТВО

Директна електронска комуникација помеѓу бизнисот и Банката во секое време и на секое место.

Дознај повеќе

Платен промет

Сигурно, брзо и ефикасно извршување на готовински и безготовински плаќања и навремено и ажурно известување за процесираните трансакции

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.

Депозити

Депозити специјално креирани да одговараат на Вашите бизнис потреби и можности.

Дознај повеќе
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: