Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Пофалби и поплаки

Одберете:
Име:
Презиме:
Е-маил адреса:
Адреса:
Град:
Број на телефон:
Одберете експозитура:
Производ:
Причина:
Охридска банка АД Скопје може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на анализа и обработка на поднесеното онлајн барање за цело времетраење на процесот, а по завршувањето на истиот, податоците може да се чуваат во рок од 6 месеци во базата на податоци на банката, согласно Законот за заштита на личните податоци. Ги прифаќам општите услови на банката.
Внесете го кодот
CAPTCHA
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа