Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

СТАРТ ПАКЕТ

ЗА ПРВИТЕ ЧЕКОРИ

За сите оние на кои на почетокот им се потребни основните банкарски производи.

Дознај повеќе

СМАРТ ПАКЕТ

ЗА СЕКОЈДНЕВНИТЕ ПОТРЕБИ

За сите оние на кои им се потребни повеќе стандардни банкарски производи и услуги.

Дознај повеќе

СУПЕРИОР ПАКЕТ

ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ

За сите оние што сакаат паметно да располагаат со своите финансии, Супериор пакетот нуди голем број поволности.

Дознај повеќе

ПРЕМИУМ ПАКЕТ

КОГА САКАМ СЀ

Специјален пакет на врвни банкарски производи за сите оние чии очекувања се навистина големи.

Дознај повеќе

РЕСПЕКТ ПАКЕТ

ЗА ЗАСЛУЖЕНА СИГУРНОСТ

Поминете го квалитетно своето слободно време и уживајте во посебните поволности и производи наменети само за Вас.

Дознај повеќе

КУЛ ПАКЕТ

ЗА ЖИВОТ ВО ДВИЖЕЊЕ

За сите млади луѓе што сакаат да имаат преглед на сметките во секое време, на секое место.

Дознај повеќе
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: