Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Блог

Конвертор на сметки

Тука можете да проверите кој ќе биде Вашиот нов број на сметка по присоединувањето на Охридска банка кон Шпаркасе Банка Македонија.

 

Често поставувани прашања во врска со промена на бројот на сметка

На едно место ги собравме најчесто поставуваните прашања во врска со промена на бројот на сметка поради присоединување на Охридска банка АД Скопје кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје. ...

 

Интервју со Ведрана Вељаноска, Сениор специјалист за развој на производи

Преку кредитот како долг, често се воспоставува подолгорочен однос помеѓу клиентот и банката, што овозможува во тој период овој однос да се надградува, преку континуирано опслужување на клиентот и „c ...

 

Интервју со Билјана Вранишкоска, Раководител на експозитура Охрид - Централа

„Стекнувањето на довербата на клиентите е најважно во банкарството, затоа што довербата е клучниот фактор за успешност на деловниот однос, кој само на тој начин може долгорочно да се развива.“ ...

 

Видео упатство: Онлајн аплицирање за пречекорување на сметка

Во прилог можете да погледнете видео упатство како да аплицирате онлајн за пречекорување на сметка. ...

 

Видео упатство: Онлајн аплицирање за кредитни картичка

Во прилог можете да погледнете видео упатство како да аплицирате онлајн за ккредитна картичка. ...

 

Видео упатство: Онлајн аплицирање за кеш кредит

Во прилог можете да погледнете видео упатство како да аплицирате онлајн за кеш кредит. Гледајќи го видеото, ќе добиете инструкции како се прави информативна пресметка и како се пополнува формуларот за ...

 

Како да аплицирам за кеш кредит без посета на експозитура?

Во овој блог објаснуваме како може да се комуницира со Банката и да се аплицира за кеш кредит без да се посети експозитура. ...

 

Често поставувани прашања во врска со понудата за одложување на кредитните обврски

На едно место ги собравме најчесто поставуваните прашања во врска со понудата за одложување на кредитните обврски кои се надеваме дека ќе Ви користат како потребни информации. ...

 

Препораки за безбедно користење на дигиталните услуги на банката

Во насока на препораките од Владата поврзани со Ковид-19, Охридска банка ви препорачува да ги редуцирате посетите на експозитурите и да се насочите кон поинтензивно користење на електронските канали н ...

 

Велосипеди - дел од возниот парк на Охридска банка АД Скопје

Во Охридска банка, грижата за животната и работна средина е во центарот на вниманието. Па така, од неодамна на располагање на вработените е и освежениот возен парк со велосипеди кои може да се користа ...

 

3 причини зошто СЕГА е одлично време за да купите стан!

Доколку инвестирате во стан, првата предност што ја добивате е екстра приход во домашниот буџет. Се прашувате како, нели? ...

 

Како до помали сметки за електрична енергија и креирање енергетско ефикасен дом?

И зошто секој од нас треба да размисли за инвестиција во соларни колектори за топла вода? ...

 

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ГЛАВЕН СПОНЗОР НА 59. ИЗДАНИЕ НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Охридска банка Сосиете Женерал и оваа година е главен спонзор и поддржувач на една од најзначајните културни манифестации во земјата - Охридско лето, одбележје на градот Охрид. ...

 
11 
  • 1

Често поставувани прашања во врска со промена на бројот на сметка

На едно место ги собравме најчесто поставуваните прашања во врска со промена на бројот на сметка поради присоединување на Охридска банка АД Скопје кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје. ...

 

Интервју со Ведрана Вељаноска, Сениор специјалист за развој на производи

Преку кредитот како долг, често се воспоставува подолгорочен однос помеѓу клиентот и банката, што овозможува во тој период овој однос да се надградува, преку континуирано опслужување на клиентот и „c ...

 

Интервју со Билјана Вранишкоска, Раководител на експозитура Охрид - Централа

„Стекнувањето на довербата на клиентите е најважно во банкарството, затоа што довербата е клучниот фактор за успешност на деловниот однос, кој само на тој начин може долгорочно да се развива.“ ...

 

Видео упатство: Онлајн аплицирање за пречекорување на сметка

Во прилог можете да погледнете видео упатство како да аплицирате онлајн за пречекорување на сметка. ...

 

Видео упатство: Онлајн аплицирање за кредитни картичка

Во прилог можете да погледнете видео упатство како да аплицирате онлајн за ккредитна картичка. ...

 

Видео упатство: Онлајн аплицирање за кеш кредит

Во прилог можете да погледнете видео упатство како да аплицирате онлајн за кеш кредит. Гледајќи го видеото, ќе добиете инструкции како се прави информативна пресметка и како се пополнува формуларот за ...

 

Како да аплицирам за кеш кредит без посета на експозитура?

Во овој блог објаснуваме како може да се комуницира со Банката и да се аплицира за кеш кредит без да се посети експозитура. ...

 

Често поставувани прашања во врска со понудата за одложување на кредитните обврски

На едно место ги собравме најчесто поставуваните прашања во врска со понудата за одложување на кредитните обврски кои се надеваме дека ќе Ви користат како потребни информации. ...

 

Препораки за безбедно користење на дигиталните услуги на банката

Во насока на препораките од Владата поврзани со Ковид-19, Охридска банка ви препорачува да ги редуцирате посетите на експозитурите и да се насочите кон поинтензивно користење на електронските канали н ...

 

Велосипеди - дел од возниот парк на Охридска банка АД Скопје

Во Охридска банка, грижата за животната и работна средина е во центарот на вниманието. Па така, од неодамна на располагање на вработените е и освежениот возен парк со велосипеди кои може да се користа ...

 

3 причини зошто СЕГА е одлично време за да купите стан!

Доколку инвестирате во стан, првата предност што ја добивате е екстра приход во домашниот буџет. Се прашувате како, нели? ...

 

Како до помали сметки за електрична енергија и креирање енергетско ефикасен дом?

И зошто секој од нас треба да размисли за инвестиција во соларни колектори за топла вода? ...

 

ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ГЛАВЕН СПОНЗОР НА 59. ИЗДАНИЕ НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Охридска банка Сосиете Женерал и оваа година е главен спонзор и поддржувач на една од најзначајните културни манифестации во земјата - Охридско лето, одбележје на градот Охрид. ...

 
11 
  • 1