Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Општествена одговорност, награди и признанија

Проектот „Во тимот е силата’’ прогласен за „Најдобра HR Практика на годината“ за 2020 година

Проектот „Во тимот е силата“ на Охридска банка и Шпаркасе Банка Македонија е прогласен за „Најдобра HR практика на годината“ за 2020та година од страна на МАЧР ...

 

Ohridskabanka.mk - најдобра веб-страница за финансиски услуги, банкарство и осигурување за 2020

Веб-страницата на Охридска банка АД Скопје, ohridskabanka.mk, е победник на овогодинешната манифестација „Сајт на годината“ во областа финансиски услуги, банкарство и осигурување за 2020 година. ...

 

Охридска банка дел од Европскиот онлајн корпоративен шампионат во шах

Охридска банка зеде учество на Европскиот онлајн корпоративен шампионат во шах ...

 

ОХРИДСКА БАНКА ГО ПОДДРЖА 60-то ЈУБИЛЕЈНОТО ИЗДАНИЕ НА ОХРИДСКО ЛЕТО

И оваа година Охридска банка даде финансиска поддршка за организација на јубулејното издание на најголемата културна манифестација во земјата, Охридско лето. ...

 

Поддршка на Илче Василевски

Се вклучуваме во донаторска активност за помош на малиот Илче Василески. ...

 

Престижниот финансиски магазин „Global Finance“ ја прогласи Охридска банка за „Најдобра банка во Македонија” за 2020 година

Официјално: Петта година по ред, светскиот финансиски магазин „Global Finance“, ја прогласува Охридска банка, за Најдобра банка во Македонија. ...

 

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА, ОХРИДСКА БАНКА И ШТАЕРМЕРКИШЕ ШПАРКАСЕ СО ЗАЕДНИЧКА ДОНАЦИЈА ВО ИЗНОС ОД 110.000 ЕВРА ЗА НАДМИНУВАЊЕ НА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД ВИРУСНАТА ПАНДЕМИЈА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Групацијата Штаермеркише Шпаркасе, претставена во нашата држава преку двете локални банки, Охридска банка и Шпаркасе Банка Македонија, својата солидарност ја искажува преку наменска донација на повеќе ...

 

ОХРИДСКА БАНКА ГО ДОБИ ПОБЕДНИКОТ НА КОНКУРСОТ ЗА МЛАДИ СЛИКАРИ И НОВИОТ ЧЛЕН НА КЛУБОТ НА ТАЛЕНТИ

Младата сликарка Дефне Еминовска стана нов член на Клубот на таленти на Охридска банка Сосиете Женерал откако беше прогласена за победник на годинешниот Конкурс за млади сликари на Банката. Еминовска ...

 

Организиран летен едукативен камп „Скампер“ во соработка со Охридска банка

Ова лето, Охридска банка додели финансиска поддршка на едукативниот центар „Скампер“. ...

 

Поддршка за организација на летен кошаркарски камп „МВП“ за мали деца

Охридска банка ја поддржа организацијата на летниот кошаркарски камп за мали деца, во организација на шклата за мини баскет „МВП“ ...

 
21 
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: