Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Курсна листа на Охридска банка АД Скопје целосна листа

Одберете датум:
Денешен датум: 06.07.2022 Број: 132 Период на важност: 16.07.2021, 00:00 - 16.07.2021, 23:59
Физички лица
Шифра Валута Единици валута Куповен курс Продажен курс Среден курс НБРМ
Правни лица
Шифра Валута Единици валута Куповен курс Продажен курс Среден курс НБРМ
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: