Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Клуб Премиум партнери

 Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар на врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!

Светот на Премиум-банкарството ви нуди низа можности. MasterCard® Premium и Visa® Gold картички ви даваат безброј поволности за едноставно купување.
Погледнете ја листата на Премиум Партнери и искористете ги привилегиите и ексклузивните услуги кои ви ги нуди Клуб Премиум.

Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: