Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Клуб Премиум 

Добредојдовте во светот на премиум-банкарството, каде што  обезбедувањето услуги на највисоко ниво е врвен приоритет.

Премиум-услуги и производи приспособени за Вас!

Штом ќе зачекорите во светот на премиум-банкарството на Охридска банка и штом ќе станете дел од Клуб Премиум, Ве чекаат редица врвни услуги со привилегирано корисничко искуство, производи што се флексибилни и приспособливи на Вашите барања и загарантирана дискреција на највисоко ниво.

Клуб Премиум ги вклучува следниве производи и услуги:

 • Ваш личен банкар во ексклузивната ВИП експозитура
 • Посебни заштеди и производи со осигурување
 • Кредити со привилегирани услови и приоритетно одобрување
 • Придобивки при повлекување готовина, конверзија на валута и трансакции
 • Патничко осигурување за цел свет за Вас и за членовите на вашето семејство, при плаќање со:
  • дебитната картичка Mastercard Gold
  • кредитната картичка Platinum
  • кредитната картичка Platinum Diamond екслузивна за ВИП клиентките
 • Многубројни попусти и привилегии со партнерите на Клуб Премиум (листа на Клуб Премиум партнери)

ВИП експозитура

Таа е прва и единствена на пазарот од ваков вид. Дефинираниот концепт на премиум-банкарството во Охридска банка, Ви нуди удобност, врвна и квалитетна услуга, флексибилност, високо професионален деловен однос и советодавна улога во комуникацијата со клиентите.

Експерите со своето знаење и искуство Ви стојат на располагање за да Ви помогнат да дојдете до најдобрите решенија за различните финансиски потреби:

 • Врвни специјалисти за ВИП клиенти во улога на персонален банкар и апсолутен партнер на целото семејство 
 • Експертска помош во решавање на сите финансиски предизвици и инвестиции
 • Посветен тим кој работи на реализирање на специфични барања и креирање персонализирани производи
 • Советодавна улога и грижа за финансиското работење на секој ВИП клиент.

Контакт

Адреса: ул. „Орце Николов“ 54, Скопје

Телефон: 02 15 050

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: