Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Формулар за вработување

*Апликација за работа на позиција:
*Име:
*Презиме:
*Пол: Машки Женски
Датум на раѓање:
*Контакт телефон:
*E-mail:
Внесете го кодот:
Прикачете CV Големината на фајлот треба да е помала од 2MB
Дополнителни информации:
Согласност 1
Охридска банка може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на регрутација на кадри вo банката за цело време додека трае истиот по што податоците ќе бидат избришани/уништени, согласно Законот за заштита на личните податоци.
Согласност 2
Охридска банка може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на регрутација на кадри во банката за цело времетраење на процесот, а по завршувањето на истиот, податоците може да се чуваат трајно во базата на податоци на банката, согласно Законот за заштита на личните податоци.
Активни огласи:Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: