Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Сметки и пречекорување

Обезбедете трансакциски сметки кои одговараат на Вашите желби и потреби

Денарска трансакциска сметка 

Девизна трансакциска сметка

Пречекорување на сметка

Детали
Потребни документи
 • Kраткорочен ненаменски кредит кој се одобрува доколку Вашите редовни месечни примања ги добивате преку Охридска банка.
 • Добивате дополнителни средства на располагање на Вашата трансакциска сметкa.
 • Се одобрува со рок на важност од една година, со можност за автоматско обновување.
  Камата:
 • Пасивна- 0,00%
 • Каматна стапка на дозволеното пречекорување- 9,50%
Детали
Потребни документи
 • Лесно управување со Вашите месечни примања во денари и извршување на сите денарски трансакции во платниот промет.
 • Средствата можете да ги користите преку платежните картички, електронското банкарство, мобилното банкарство, како и преку траен налог за плаќање 
Детали
Потребни документи
 • Можност да располагате и да управувате со своите девизни средства во секој момент.
 • Сметка погодна за сите Ваши плаќања во девизи кон странство или за примање плата, пензија, трансфери и дознаки од странство

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Детали
Потребни документи
 • Лична краткорочна и сигурна сметка на која стојат орочените депозити и се надополнуваат каматите од штедењето за избраниот временски период.
Нема потребни докуменит.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: