Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Охридска банка и Вестерн Унион ве наградуваат!

Потребно ви е едноставно и сигурно да примите или испратите готовина низ целиот свет? Не Ви е потребна сметка во Банката, потребно е само да дојдете во некоја од експозитурите на Охридска банка за да примите или испратите пари, а средствата пристигнуваат на саканата дестинација за само неколку минути!

Во пресрет на празничниот период и очекувано поголемата фреквенција на реализирани Вестерн Унион трансакции, подготвивме специјална понуда за  Вестерн Унион клиентите на Охридска банка АД Скопје со важност од 18.12.2020 до 31.01.2021 година.

За секоја прва и за секоја трета трансакција реализирана преку мрежата на Охридска банка следува подарок! Услови на учество

Право на учество имаат сите лица постари од 18 години, кои преку мрежата на Охридска Банка ќе направат барем една Вестерн Унион трансакција. Учество на сите вработени како и на нивните потесни семејства е забрането, односно истите немаат право да учествуваат во програмата.

 Со остварениот прв трансфер во било која локација на Охридска Банка, на клиентот му се отвора картичка за лојални клиенти, со што и официјално влегува во програмата за лојални клиенти.


Брз, едноставен и сигурен трансфер на пари!


Услугата Western Union е достапна во сите експозитури на Охридска банка.Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: