Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Електронско Банкарство

Охридска банка Ви го нуди електронското банкарство OBSGN@t – виртуелен финансиски советник кој Ви овозможува детална евиденција во водењето на личните финансии, мониторирање на трошоците и планирање на финансиите преку поставување цели за трошење или за штедење.

Услуги што се нудат со OBSGN@t

  • Преглед на состојбата и промет во период на сите Ваши сметки (трансакциски, штедни влогови, орочени депозити)
  • Преглед на состојбата и на прометот на кредитните картички
  • Печатење извод за сметки и за кредитни картички
  • Купопродажба на девизи и преглед на курсната листа
  • Интерни трансфери како:
  • можност за уплата по Депозит прогрес директно од Вашата трансакциска сметка или штедна книшка
  • отплата на обврски од кредитна картичка во секое време
  • Плаќањe режиски трошоци кон однапред определени приматели
  • Плаќања преку КИБС и преку МИПС на налози ПП30 и ПП50
  • Нотификација за статусот на плаќањата

Лесна и едноставна најава на електронското банкарство преку мобилната апликација- мТокен! 

М-токенот е софтверска апликација која се инсталира и користи преку мобилен уред, телефон или таблет а служи за идентификација на корисникот и потврда на трансакции (плаќања) во системот за електронско банкарство за физички лица. Апликацијата e достапна преку преку Google Play Store и/или Apple App Store.

Упатство за користење

Препораки за Безбедност за употреба на OBSGN@t - ТУКА

Општи услови за користење на услугите на електронско банкарство за физички лица - ТУКА

Прочитај повеќе


Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: