Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Депозити 

Депозити специјално креирани да одговараат на Вашите деловни потреби и можности.

Сите Ваши парични средства кои ги користите во секојдневното работење и кои се наоѓаат на Вашите денарски и девизни сметки претставуваат депозити по видување.
Охридска банка Ви нуди конкурентни и флексибилни услови на депонирање на Вашите слободни парични средства со рок на орочување од 1, 3, 6, 12, 24, 36 и од 60 месеци, како и неколку вида депозити приспособени за Вашите деловни потреби и можности.

Орочени депозити     

  • Орочени депозити во денари
  • Орочени депозити во денари со девизна клаузула
  • Орочени девизни депозити

Наменски депозити

  • Охридска банка нуди можност и за депонирање средства како наменски депозити за обезбедување по гаранции, кредити во денари или девизи, кредитни картички, акредитиви и сл.

Каматни стапки

  • Потребните информации околу орочувањето на Вашите слободни парични средства можете да ги добиете од референтите за односи со корпоративни лица во секоја експозитура на Охридска банка.

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: