Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Аплицирам за

Име:
Презиме:
Датум на раѓање:
Адреса:
Населено место:
Број на телефон:
Е-маил адреса:
Вработен:
Име на компанијата:
Дали сте клиент на Банката? Да Не
Одберете експозитура:
Охридска банка АД Скопје може да ги користи, односно да врши обработка на моите лични податоци, како и да ги чува во збирката на лични податоци за потребите на процесот на анализа и обработка на поднесеното онлајн барање за целото времетраење на процесот, а по неговото завршување, податоците можат да се чуваат во рок од 6 месеци во базата на податоци на Банката во согласност со Законот за заштита на личните податоци. Ги прифаќам општите услови на Банката.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: